چلو کباب کوبیده ، غذای اصیل و پرطرفدار ایرانی
به گزارش خبر آزمون، بدون شک یکی از محبوب ترین غذاها در بین ایرانیان و توریستان خارجی چلو کباب کوبیده می باشد، که یک غذای عیانی محسوب می گردد و در مهمانی ها و مجالس سرو می گردد. می توان آن را همراه با برنج یا نان میل کرد.که البته در هر دو صورت گوجه و سماق و فلفل کبابی و ریحان همراه جدانشدنی آن می باشد. کمتر ایرانی رو میشه پیدا کرد که این غذا رو امتحان نکرده باشه ولی هیمشه جزو سر فهرست برترین غذاهای ایرانی می باشد.
کشور ایران تنوع غذایی بسیار بالایی دارد و برخی از غذاهای ایرانی هواداران زیادی هم در ایران و هم در سایر نقاط دنیا دارد. در واقع وجود عطر و طعم خاصی که در انواع مواد غذایی سالم و لذیذ وجود دارد و کدبانوها و آشپزها با مهارت خاص این طعم ها را در کنار هم قرار می دهند، یک غذای عالی و اصیل آماده می گردد.
به همین علت خوراکی ها و غذاهای ایرانی با تغییر اقلیم از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب برای امتحان کردن طعم آن ها جزو یکی از خاطرات خاص و به یاد ماندنی گردشگران خارجی خواهد شد. این غذاهای متنوع ایرانی که باب طبع تمام افراد می باشد، معروفیت و محبوبیت کشور ایران را دوچندان نموده است. در ادامه شما را با طرز تهیه کباب کوبیده اصیل و خوشمزه آشنا میکنیم.
مواد لازم برای چلو کباب کوبیده مخصوص
- گوشت چرخ نموده 1 کیلوگرم
- پیاز 300 گرم
- زعفران دم شده 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.سپس پیاز را با گوشت چرخ نموده ، نمک ، فلفل و زعفران دم نموده مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا مواد خوب یکدست شوند.
وقتی گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهدارید.بعد از مزدار شدن گوشت ، آن را به سیخ بکشید.
برای این کار هم اندازهی آب کنار دستتان داشته باشید و قبل از برداشتن مایه گوشت دستتان را در آن فرو ببرید و خیس کنید. سپس یک مشت از مایه بردارید و به شکل دوک در بیاورید. همان طور که مایع گوشت در دست راستتان واقع شده است . سیخ را روی آن بگذارید و کاملا سطح آن را با مایه بپوشانید.
سپس دوباره دستتان را خیس کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشت شما بر روی گوشت باقی بماند.در مرحله آخر ،با فشار دست ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید .
سپس سیخ ها را بر روی آتش آماده شده قرار دهید و در ابتدا مدام آتش را باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و وقتی گوشت خودش را گرفت دیگر باد نزنید تا کباب ها برشته شوند .
برنج این چلو کباب را هم به صورت جداگانه در قابلمه یا پلو پز بپزید.
نکته
- برای تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان پذیر نیست چون گوشت گوساله چربی ندارد. البته قسمت خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
- اگر استرس ریختن کباب در هنگام پختن را دارید میتوانید یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
منبع: تاپ تراول